С наближаването на премиерата, създателите на най-играния футболен симулатор FIFA 19 разкриха

...
С наближаването на премиерата, създателите на най-играния футболен симулатор FIFA 19 разкриха
Коментари Харесай

За първи път Меси и Роналдо с еднакви показатели в новата FIFA 19

 Велик холивудски композитор озвучава новата FIFA 19
С наближаването на премиерата, основателите на най-играния футболен симулатор FIFA 19 разкриха кои са най-хубавите футболисти в новата игра и по какъв начин тъкмо са оценени качествата им, съгласно представянето на техните действителни първообрази на терена през последната година.

Производителите от EA Sports изненадаха всички с решението си да оценят Кристиано Роналдо и Лионел Меси с идентичен рейтинг (94) за тазгодишното издание на играта. Това се случва за пръв път в историята на поредицата.

Популярната подпора излиза на 28 септември и дни преди премиерата прави усещане, че в челния топ 10 не участва нито един от французите, спечелили световното състезание в Русия това лято. 



Най-високо оценен измежду " петлите " е Н`Голо Канте, който обаче е едвам на 16-о място. Няма го и Мохамед Салах, който макар изключителния сезон за Ливърпул е отвън първите 25.

Не е изненада обаче, че измежду най-хубавите участват Еден Азар, Кевин Де Бройне, Лука Модрич и Неймар, само че както всяка година, въпросът е по какъв начин тъкмо са подредени по рейтинг от EA Sports.

В последната седмица компанията последователно разкриваше рейтингите на най-хубавите и техните оценки по стобалната система на съществени съставни елементи като скорост, шут, пас, дрибъл, игра в отбрана и физика.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР